Milieuzone Ulm

Verplichte type milieusticker in Ulm: groen

Green Badge Bremen

 

U kunt meer lezen over deze types milieustickers in de sectie Types milieustickers.

 

De introductiedatum van de milieuzones in Ulm

  • sinds 01-01-2013 – alleen toegang ​​voor voertuigen met een groene milieusticker

 

Kaart van de lage-emissiezone van Ulm

Routebeschrijving

opties weergeven Verberg de opties

 

Groene Zone in Ulm, Duitsland

Sinds 1 januari 2013 is het alleen toegestaan om Ulm in Baden-Württemberg binnen te rijden met de groene milieusticker op de voorruit. Het doel is om de luchtkwaliteit en de levenskwaliteit van de bevolking in de gemeente en de regio te verbeteren. Alleen voertuigen die minimaal bijdragen aan de toename van de stikstofconcentratie mogen de stad in. Beperkingen gelden voor zowel auto's als vrachtwagens met Duitse of buitenlandse kentekenplaten.

Om welk soort voertuigen gaat het?

Zowel Duitse als buitenlandse personenauto's (M1), campers (M1), zware campers (M1); minibussen (M2), bussen (M3), kleine transportvoertuigen (N1), transportvoertuigen (N2), vrachtwagens (N2), en zware vrachtvoertuigen (N3) zijn verplicht om de milieusticker te voeren.
 

Rijden in Ulm

Gaat u met de auto naar Ulm?

Sinds 01-01-2013 is het voor zowel Duitse als buitenlandse bestuurders verplicht om de groene sticker te voeren om Ulm binnen te mogen. Toegang is daarom alleen toegestaan voor voertuigen die het laagste niveau van luchtvervuiling produceren en die minimaal aan de emissieklasse Euro 4 (diesel) of Euro 1 (benzine) voldoen. Het niet naleven van deze regels wordt in Duitsland bestraft met een boete van €80.
De lage-emissiezone van Ulm wordt begrensd door de Berliner Ring, de Kurt-Schumacher-Ring, de rivier de Donau en het stadsdeel Böfingen.

Bestel uw milieuvignet voor toegang tot Ulm, en betaal geen verzendkosten!

De sticker heeft een onbeperkte geldigheid en dient rechtsonder in de hoek van de voorruit te worden aangebracht.

NAAR Ulm REIZEN MET DE AUTO?

Krijg de eco-sticker met gratis verzenden.