Milieuzone Maagdenburg

Verplichte type milieusticker in Maagdenburg: groen

Green Badge Bremen

 

U kunt meer lezen over deze types milieustickers in de sectie Types milieustickers.

 

De introductiedatum van de milieuzones in Maagdenburg

  • sinds 01-09-2011 – alleen toegang ​​voor voertuigen met een groene milieusticker

 

Kaart van de lage-emissiezone van Maagdenburg

Routebeschrijving

opties weergeven Verberg de opties

 

Groene Zone in Maagdenburg, Duitsland

Al in 2011 besloot Maagdenburg om een lage-emissiezone in te voeren om de uitstoot te verminderen en de levenskwaliteit van de burgers te verbeteren. Daarom mogen sinds 1 september 2011 alleen Duitse en buitenlandse voertuigen met een geldige groene sticker van de milieuvriendelijkste klasse de stad bezoeken.

Om welk soort voertuigen gaat het?

Zowel Duitse als buitenlandse personenauto's (M1), campers (M1), zware campers (M1); minibussen (M2), bussen (M3), kleine transportvoertuigen (N1), transportvoertuigen (N2), vrachtwagens (N2), en zware vrachtvoertuigen (N3) zijn verplicht om de milieusticker te voeren.

 

Rijden in Maagdenburg

Gaat u met de auto naar Maagdenburg?

Sinds 1.9.2011 is de toegang tot Maagdenburg voor zowel Duitse als buitenlandse auto's alleen toegestaan onder de voorwaarde dat er een groene sticker op de voorruit wordt aangebracht. Toegang is daarom alleen toegestaan ​​voor voertuigen die een minimale hoeveelheid luchtvervuiling veroorzaken en die in de emissieklassen Euro 4 (diesel) of Euro 1 (benzine) vallen. Het niet naleven van deze regels wordt in Duitsland bestraft met een boete van €80.
De lage-emissiezone van Maagdenburg wordt begrensd door de volgende wegen en straten: de Albert-Vater-Straße (B1) en de Walther-Rathenau-Straße in het noorden, de Schleinufer en de Steubenallee in het oosten, en de Erich-Weinert-Straße, Am Fuchsberg en de Europa-, West- en Südring in het zuiden. De snelweg B71 die de stad van noord naar zuid doorkruist, is vrijgesteld van de zone.

Bestel uw milieuvignet voor toegang tot Maagdenburg, en betaal geen verzendkosten!

De sticker heeft een onbeperkte geldigheid en dient rechtsonder in de hoek van de voorruit te worden aangebracht.

NAAR Maagdenburg REIZEN MET DE AUTO?

Krijg de eco-sticker met gratis verzenden.