Milieuzone Ludwigsburg en omgeving

Verplichte type milieusticker in Ludwigsburg en omgeving: groen

Green Badge Bremen

 

U kunt meer lezen over deze types milieustickers in de sectie Types milieustickers.

 

De introductiedatum van de milieuzones in Ludwigsburg en omgeving

  • sinds 01-01-2013 – alleen toegang ​​voor voertuigen met een groene milieusticker

 

Kaart van de lage-emissiezone van Ludwigsburg en omgeving

Routebeschrijving

opties weergeven Verberg de opties

 

Groene Zone in Ludwigsburg en omgeving, Duitsland

Sinds 01-01-2013, is het in Ludwigsburg en de steden in de omgeving – Markgröningen, Pleidelsheim, Ingersheim, Freiberg am Neckar, Kornwestheim, Remseck, Asperg, Möglingen, Tamm en Bietigheim-Bissingen – verplicht dat voertuigen bij binnenkomst voorzien zijn van een groene milieusticker. Het doel van de zone is om de luchtkwaliteit in de afzonderlijke gemeenten en in de gehele regio te verbeteren door de uitstoot van emissies door milieuonvriendelijkere voertuigen te reduceren. Voor zowel Duitse als buitenlandse bestuurders is het verplicht om deze sticker op de voorruit te plakken.

Om welk soort voertuigen gaat het?

Zowel Duitse als buitenlandse personenauto's (M1), campers (M1), zware campers (M1); minibussen (M2), bussen (M3), kleine transportvoertuigen (N1), transportvoertuigen (N2), vrachtwagens (N2), en zware vrachtvoertuigen (N3) zijn verplicht om de milieusticker te voeren.

 

Rijden in Ludwigsburg en omgeving

Gaat u met de auto naar Ludwigsburg en omgeving?

Sinds 1 januari 2013 hebben zowel Duitse als buitenlandse bestuurders de groene sticker nodig om binnen Ludwigsburg en de omliggende regio te mogen rijden. Toegang is daarom alleen toegestaan ​​voor voertuigen die een minimale hoeveelheid luchtvervuiling veroorzaken en die in de emissieklassen Euro 4 (diesel) of Euro 1 (benzine) vallen. Het niet naleven van deze regels wordt in Duitsland bestraft met een boete van €80.
De lage-emissiezone van Ludwigsburg en omgeving strekt zich ook uit over andere steden in de regio, te weten: Markgröningen, Pleidelsheim, Ingersheim, Freiberg am Neckar, Kornwestheim, Remseck, Asperg, Möglingen, Tamm en Bietigheim-Bissingen.

Bestel uw milieuvignet voor toegang tot Ludwigsburg en omgeving, en betaal geen verzendkosten!

De sticker heeft een onbeperkte geldigheid en dient rechtsonder in de hoek van de voorruit te worden aangebracht.

NAAR Ludwigsburg en omgeving REIZEN MET DE AUTO?

Krijg de eco-sticker met gratis verzenden.