Ecologische zone Stiermarken

Ecologische zone Stiermarken

Sinds 01-06-2012 – beperkingen voor voertuigen uit categorie N (voertuigen voor zware goederen met een maximumgewicht boven de 7,5 ton waarvan de eerste registratie voor 1992 was, inclusief voertuigen met trailer en gelede voertuigen), met emissieklasse EURO 0. Toegang was toegestaan vanaf emissieklasse EURO 1 of hoger.
Sinds 01-01-2013 – beperkingen voor voertuigen uit categorie N (voertuigen voor zware goederen met een maximumgewicht boven de 7,5 ton waarvan de eerste registratie voor 1992 was, inclusief voertuigen met trailer en gelede voertuigen), met emissieklasse EURO 1. Toegang was toegestaan vanaf emissieklasse EURO 2 of hoger.
Sinds 01-06-2012 – beperkingen voor voertuigen uit categorie N (voertuigen voor zware goederen met een maximumgewicht boven de 7,5 ton waarvan de eerste registratie voor 1992 was, inclusief voertuigen met trailer en gelede voertuigen), met emissieklasse EURO 2. Toegang is toegestaan vanaf emissieklasse EURO 3 of hoger.

De beperkingen gelden voor delen van de gebieden van het district: Graz en omgeving, Murtal, Bruck-Mürzzuschlag, Leoben, Deutschlandsberg, Hartberg-Fürstenfeld, Leibnitz, Voitsberg en Weiz.

 

 

NAAR OOSTENRIJK REIZEN MET DE AUTO?

Krijg de eco-sticker met gratis verzenden binnen 14 dagen.