Ecologische zone Stiermarken

Groene zone Stiermarken

Benodigd type milieusticker in Stiermarken: Geel Pickerl - Euro 3 en hoger

Pickerl IGL sticker Austria

 

U kunt meer lezen over deze types milieustickers in de sectie Types milieustickers.

 

Boete van 2 180 euro

Bij niet naleven kan een boete van tot € 2180 worden opgelegd.

De geldigheid van ecologische zones in Stiermarken

De beperkingen gelden voor delen van de gebieden van het district: Graz en omgeving, Murtal, Bruck-Mürzzuschlag, Leoben, Deutschlandsberg, Hartberg-Fürstenfeld, Leibnitz, Voitsberg en Weiz.

Sinds 01-06-2012

- beperkingen voor voertuigen uit categorie N (voertuigen voor zware goederen met een maximumgewicht boven de 7,5 ton waarvan de eerste registratie voor 1992 was, inclusief voertuigen met trailer en gelede voertuigen), met emissieklasse EURO 0. Toegang was toegestaan vanaf emissieklasse EURO 1 of hoger.

Sinds 01-01-2013

- beperkingen voor voertuigen uit categorie N (voertuigen voor zware goederen met een maximumgewicht boven de 7,5 ton waarvan de eerste registratie voor 1992 was, inclusief voertuigen met trailer en gelede voertuigen), met emissieklasse EURO 1. Toegang was toegestaan vanaf emissieklasse EURO 2 of hoger.

Sinds 01-01-2014

- beperkingen voor voertuigen uit categorie N (voertuigen voor zware goederen met een maximumgewicht boven de 7,5 ton waarvan de eerste registratie voor 1992 was, inclusief voertuigen met trailer en gelede voertuigen), met emissieklasse EURO 2. Toegang is toegestaan vanaf emissieklasse EURO 3 of hoger.

De kaart van eco-zones Stiermarken

Gaat u per voertuig op reis naar Stiermarken?

Koop een Pickerl voor Stiermarken, Wenen en andere steden. GRATIS levering.